Bedrijfsdiensten

Bedrijfshygiëne

De zorg op het gebied van bedrijfshygiëne nemen wij u graag uit handen. Zo houden wij tegen zeer gunstige tarieven uw voorraad verbruiksartikelen, zoals toiletpapier, hygiënepapier en zeep op peil.

Bij een positieve eerste indruk hoort zeker ook een frisse geur. Nu kunnen de schoonmaaksters nog zo goed hun werk verrichten, vervelende luchtjes zijn niet uit te sluiten. Daarom leveren wij speciale luchtverfrissers. Ook op dit gebied zijn tal van mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

Sanitair service

Onder bedrijfshygiëne valt bijvoorbeeld sanitair service. Het maken van een goede eerste indruk is belangrijk. Dit geldt uiteraard ook bij een toiletbezoek. Dus of u bij uw eigen personeel een goede indruk wilt achterlaten of juist bij de klanten van uw firma, wij zorgen voor een passende oplossing. 

Proper Diensten levert alle merken sanitaire artikelen, (handdoek)automaten, linnenverhuur, handhygiëne enz. alsmede specifieke reiniging.

Proper Diensten werkt ook samen met Initial Hokatex.

Dieptereiniging

Sanitaire ruimten, we gebruiken ze allemaal. Uw personeel, maar ook uw klanten kunnen er gebruik van maken en dan is het toch heel vervelend wanneer er een vervelend luchtje hangt. Schoon wordt toch geassocieerd met fris en wanneer het niet fris ruikt wordt de ruimte niet schoon gevonden.

Hoe goed de schoonmaaksters dagelijks ook hun best doen, niet duidelijk zichtbare en moeilijk te bereiken plaatsen worden vaak niet voldoende schoongemaakt. Hierdoor ontstaan vervuilingen die onaangename geuren en bacteriegroei kunnen veroorzaken. Daarom heeft ook sanitair minimaal een keer per jaar een dieptereiniging nodig.

Bij bedrijfshygiëne is dieptereiniging eigenlijk het belangrijkst. Onder dieptereiniging verstaan we het periodiek reinigen van sanitair en sanitaire ruimten. Denk hierbij aan het grondig schoonmaken van toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen en baden.

 

 

privacy | algemene voorwaarden | copyright 2010 Proper Diensten BV

 
 Go4Proper
Postbus 38183
6503 AD Nijmegen

Bezoekadres:
Bijsterhuizen 30-11A
6604 LP Wijchen