Milieu & Hygiƫne

Zoals iedereen beseft dat de natuur ons lief is, realiseren wij ons dat uiteraard ook.

Wij streven er naar een zo goed mogelijk pakket producten samen te stellen, dat de kwaliteit van ons schoonmaakonderhoud en de hygiëne die wij garanderen nageleefd kan worden met producten die het milieu zoveel mogelijk ontzien.

Daarom werken wij zoveel mogelijk met producten die voor het grootste deel biologisch afbreekbaar zijn. Hoogconcentraat-middelen en recycle-materialen en juiste instructies richting onze medewerkers zijn dan ook vaste begrippen in onze werkkasten op alle locaties waar wij werkzaam zijn.

Ook het afval proberen wij zoveel mogelijk gescheiden in te leveren, zowel bij onszelf op de vestigingen, als ook bij de locaties waar wij werkzaam zijn. Of dit nou een Schoolgebouw of een Advokatenkantoor betreft, waar mogelijk scheiden wij het afval. 
Vaak is goed onderling overleg al voldoende om samen op één lijn te komen.

De papieren handdoekjes, keukenrollen, toiletpapier en poetsrollen die wij bij onze relaties mogen leveren zijn van gerecycled (tissue) papier. Én zacht voor de huid, én goed voor het milieu, dat is wat wij na willen leven…comfort voor de gebruiker én het milieu!

Proper maken met zorg, voor mens en milieu...

privacy | algemene voorwaarden | copyright 2010 Proper Diensten BV

 
 Go4Proper
Postbus 38183
6503 AD Nijmegen

Bezoekadres:
Bijsterhuizen 30-11A
6604 LP Wijchen