Proper Zorg

Uw zorg is onze service.
Vraag vrijblijvend een offerte op maat, op basis van uw butget aan.

Wanneer u wordt geconfronteerd met een tegenslag in uw gezondheid, betekent dat vaak verdriet en onzekerheid. Geleidelijk of plotseling is er behoefte aan thuiszorg. Die vraag kan permanent of tijdelijk zijn. Maar juist wanneer u behoefte heeft aan zorg en ondersteuning, wilt u ook de daarbij behorende betrokkenheid en aandacht. Omdat onze assistente`s uw levensstijl en persoonlijke sfeer respecteren. Met de ondersteuning van onze assistente`s die bekend zijn met uw wensen en altijd voor u klaar staan. Want persoonlijke aandacht aan de klant is veel meer dan alleen goede kwaliteit leveren, maar ook voor de specifieke wensen van de klant. 

 U hebt hulp nodig bij het huishouden;
Iemand die wassen draait, schoonmaakt, boodschappen doet en andere klussen in uw huishouden. Of u hebt hulp nodig bij het zelf uitvoeren van diverse huishoudelijke taken, omdat u het zelf niet overziet. Dé Zorgbegeleiders van Proper Zorg staan voor u klaar.

Beleving en gastvrijheid

Kwalitatief goede schoonmaak is de basis van onze dienstverlening. Maar Proper Zorg gaat verder. Wij geloven dat beleving en gastvrijheid in grote mate bijdragen aan de ervaring van kwaliteit. Een Zorgbegeleider die vakmanschap toont, plezier in zijn werk uitstraalt en je vriendelijk gedag zegt, maakt dat je je welkom voelt.

 Dienstverlening 

Vanuit de visie dat expertise zich vooral ontwikkelt vanuit specialisatie, is Proper Zorg ontstaan. Een schoonmaakorganisatie die zich richt op brede, gespecialiseerde dienstverlening binnen de zorgmarkt. Proper Zorg ondersteunt bij de borging van arbeidsintensieve facilitaire processen die de kwaliteit van de zorgorganisatie onderstrepen en ervoor zorgen dat patiënten, bewoners, medewerkers en bezoekers met vertrouwen bij u binnenstappen.

Betrokken
Goede Zorgbegeleiders zijn meer dan alleen deskundig. Een echte betrouwbaar Zorgbegeleidster begrijpt dat zorgverlening een zaak is voor U en andere mensen. Persoonlijke zorg is zorg waarbij de tijd genomen wordt voor uw vragen en waarbij er aandacht is voor uw specifieke situatie en wensen. Proper Particuliere Schoonmaakdienst aan Huis is betrokken bij uw wel en wee. Lees hier meer!

 

 

privacy | algemene voorwaarden | copyright 2010 Proper Diensten BV

 
 Go4Proper
Postbus 38183
6503 AD Nijmegen

Bezoekadres:
Bijsterhuizen 30-11A
6604 LP Wijchen