Schoonmaak

Maar wat betekent 'Proper' voor u ?

Proper is een rekbaar begrip, wij maken het zo Proper als u wenst !

Ontzorgen

Omdat wij uw schoonmaakzorgen uit handen nemen, kunt u zich richten op uw core-business.

Schoonmaak begint bij communicatie

Communicatie staat centraal binnen onze organisatie. Vooraf tijdens de introductiefase horen wij graag wat uw wensen zijn, wat uw mening over schoon is en derhalve welk kwaliteitsniveau gewenst is.

Offertefase

Tijdens de offertefase laten wij u zien wat wij u bieden, gebaseerd op uw eerder besproken wensen. Hierdoor zal de balans tussen ons aanbod en uw wensen in evenwicht zijn.
Het bepalen van de juiste prijs/kwaliteitsniveau is een kwestie van een goed vooroverleg.

De dagelijkse en/of wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vooraf, tesamen met u of een door u aangewezen persoon vastgelegd werkprogramma of checklist.

Ook periodieke werkzaamheden worden per ruimte vooraf ingedeeld. De klapper met de benodigde informatie ligt op een centrale plaats of bij de contactpersoon op locatie het bevat alle gegevens zodat het voor u inzichtelijk is wat we wanneer voor u doen.

Natuurlijk is het calculeren van voldoende tijd voor de werkzaamheden de basis voor het leveren van de door u gewenste kwaliteit.

Samenwerking

Klantgerichtheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn voor de Propere medewerkers meer dan alleen commerciële kreten. Voor onze dienstverlening is samenwerking met de opdrachtgever essentieel. Alleen door goed overleg met de opdrachtgever kunnen wij onze bedrijfsformule waarmaken: Prijs, Kwaliteit, Vertrouwen, Flexibiliteit en Service.

privacy | algemene voorwaarden | copyright 2010 Proper Diensten BV

 
 Go4Proper
Postbus 38183
6503 AD Nijmegen

Bezoekadres:
Bijsterhuizen 30-11A
6604 LP Wijchen