Schoonmaak advies

Heeft u uw zaakjes voor elkaar, maar denkt u toch dat het nog beter kan. De beste oplossing vinden wij samen met u. En hebben we ´m gevonden, dan leunen we niet achterover. Situaties veranderen en dus blijven verbeteringen altijd mogelijk.

Vooral op momenten dat de structuur van een onderneming verandert, is het verstandig het dienstverleningsconcept opnieuw te bekijken. Daar helpen we u graag bij. Op basis van een heldere communicatie maakt Proper een compleet plan, dat  helder en eenvoudig maar toch volledig is afgestemd op uw specifieke situatie. Inclusief een prijscalculatie, omdat u wilt u weten waar u aan toe bent. Uiteraard begeleiden we ook het veranderingsproces. Professioneel, transparant, gecontroleerd en zonder risico´s. Uw business komt op geen enkele wijze in gevaar.

Voor nieuwe én bestaande klanten geldt: voor ons is iedere opdracht een nieuwe uitdaging, die we zo goed mogelijk proberen in te vullen.

Proper geeft u advies. U doet de rest.

Als ondernemer doet u uw gebouwendienstverlening zelf. Prima. Toch kan Proper iets voor u betekenen. Uw aanpak kritisch bekijken bijvoorbeeld of u adviseren over (betere) reinigingstechnieken. Maar denk ook aan het instrueren van uw personeel en het onder de loep nemen van werkprogramma´s.

Als u nu en in de toekomst reiniging serieus neemt, laat u Proper Diensten uw situatie in kaart te brengen.

Second opinion

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden? En wilt u weten of u het op dit moment goed geregeld heeft en of er nog zaken anders of beter kunnen? Dan is het mogelijk om een second opinion aan te vragen.

Tijdens deze second opinion kijken we samen naar uw pand en alle specifieke kenmerken. Deze kenmerken brengen we vervolgens in kaart en geven u onder andere advies over de uit te voeren werkzaamheden, de te hanteren frequenties en het soort contract dat u het best kunt inzetten. Vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Second opinion formulier

Naam :
Bedrijfsnaam :
Telefoon nr. :
Onderwerp :

privacy | algemene voorwaarden | copyright 2010 Proper Diensten BV

 
 Go4Proper
Postbus 38183
6503 AD Nijmegen

Bezoekadres:
Bijsterhuizen 30-11A
6604 LP Wijchen